Contact

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking

Telefoon: 06-45494465

Over mij

'Elk verhaal heeft minstens twee kanten en ieder mens is gedreven door zijn eigen zorgen en ambities.'

Verhalen en het menselijk handelen in het algemeen hebben mij altijd al geboeid. Als mediator help ik mensen graag schrijven aan een nieuw hoofdstuk in hun verhaal, zodat ze verder kunnen. Bij mediation ontstaat ruimte om onderlinge verhoudingen die zijn misgelopen vanuit de eigen zorgen een nieuwe wending te geven. Mediation zoekt immers naar win-win oplossingen voor schijnbaar onoverkomelijke problemen.

Mijn eerste contact met mediation was in 2008, toen mijn ouders na 30 jaar huwelijk plotseling gingen scheiden. Ondanks dat ik toen zelf volwassen was en al lang niet meer thuis woonde, heb ik het als heel ingrijpend ervaren. Ik voelde mij er verantwoordelijk voor dat de onderlinge verhoudingen in onze familie niet onherstelbaar beschadigd zouden raken en dat zowel mijn vader als mijn moeder na de scheiding aan hun eigen toekomst konden blijven bouwen.

Het mediationproces waar zij vervolgens in gingen heb ik als heel inspirerend ervaren, waardoor ik de opleiding tot all-round mediator heb gevolgd. Ik heb daarnaast ervaring als buurtbemiddelaar en heb mij inmiddels verder gespecialiseerd als familie- en scheidingsmediator.

Een scheiding is een zware periode voor alle betrokkenen. Mijn doel is om mensen daarbij te ondersteunen, zodat zij samen goede afspraken kunnen maken met oog op de toekomst.


Nitzan Shepher


Werkgebied Shepher Mediation

Shepher Mediation verzorgt online-mediation in het hele land en face-to-face mediations in een straal van 50 km rondom Eindhoven en Geldrop-Mierlo. Hieronder valt Noord-Limburg (tot aan Roermond), het Oosten van Noord-Brabant (tot aan Tilburg) en in Noordelijke richting tot Den Bosch en Oss.